Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Aicinām uz Bērnu svētkiem Cēsīs

Aicinām uz Bērnu svētkiem Cēsīs

Sestdien, 1.jūnijā, no plkst.15.00 līdz plkst.17.00 Cēsīs, Rožu laukumā, Bērnu tiesību aizsardzības un Ģimenes dienas ietvaros, norisināsies Bērnu svētki. Ikviens ir gaidīts uz Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas audzēkņu koncertu, darboties radošajās darbnīcās un piedalīties Cēsu novada Sociālā dienesta veidotajās aktivitātēs bērniem un ģimenēm.

Plkst.15.00 Rožu laukumā notiks pasākuma atklāšana. Pasākuma ievadā apmeklētājus priecēs Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas audzēkņu koncerts. 

Visa pasākuma laikā, no plkst.15.00 līdz plkst.17.00, Rožu laukumā Cēsu novada Sociālais dienests būs sagatavojis dažādas aktivitātes ģimenēm un bērniem.

No plkst.15.30. darbosies radošo darbnīcu punkti, kas būs izvietoti Rožu laukumā un Cēsu vecpilsētā. Ģimenes ar bērniem varēs iepazīt draudzīgākās vietas ģimenēm Cēsu vecpilsētā. Būs iespēja radoši darboties Andžeja Grauda bungu skolas darbnīcā "Bungotava", darbnīcā "Zīmētprieks", Alfrēda Kalniņa Mūzikas skolas darbnīcā, SKOLA 6 angļu valodas darbnīcā, Cēsu Muzeja darbnīcā un Vinetas un Allas kārumlādes darbnīcā “Izcep pats savu smilšu kūku".  

Katra ģimene saņems karti, kur varēs redzēt darbnīcu punktus ar skaidrojumiem. Ejot pa kartē norādītajiem punktiem, ģimenēm būs iespēja iesaistīties dažādās jautrās, ģimeni saliedējošās darbnīcās.

Plkst.16.50 aicinām uz noslēguma pasākumu Rožu laukumā, kur bērnus sagaidīs pārsteigums.

Šajā dienā Cēsīs apmeklētājus priecēs arī citi pasākumi. Ruckas muiža plkst.14.00 aicina uz pirmo latviešu pasaku un teiku salidojumu "Brīnumu vārds". Skanēs pasakas, būs dažādas aktivitātes bērniem kopā ar vecākiem. Noslēgumā apmeklētājus priecēs Cēsu teātra izrāde bērniem, kas veidota pēc pasaku motīviem "Heijā, vardulēn!". Dalības maksa 5 eiro.

Vairāk informācijas par pasākumu www.ruckasmuiza.lv.

Pēc pasākuma, plkst.18.00, Cēsu Pils parka estrādē notiks Cēsu novada skolu jaunatnes deju svētki "Viņi to pa īstam prot". Ieeja bez maksas. 

Vairāk informācijas par pasākumu www.cesis.lv.

Atgādinām, ka 1.jūnijs ir arī vasaras ielas atklāšana. Satiksme būs slēgta motorizēto transportu kustībai katru vasaras nedēļas nogali no sestdienas plkst.15.00 līdz svētdienas plkst.18.00.

Datums: 2024. gada 20. aprīlis