Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Cēsīs notiks MOOOVE ielu mākslas festivāls

Cēsīs notiks MOOOVE ielu mākslas festivāls

Sestdien, 10.augustā, jau sesto reizi norisināsies Cēsis MOOOVE ielu mākslas festivāls, lai pilsētas ielas un laukumi pārtaptu par priecīgu un neparastu skatuvi starptautiskam profesionālā laikmetīgā cirka un ielu mākslas festivālam.

Paplašinot cirka mākslas robežas līdz "kustības mākslai", šī gada festivāla programma tiek fokusēta uz iekļaušanas veicināšanu, radot iespēju savest kopā pēc iespējas vairāk dažāda vecuma un interešu apmeklētājus, vienojoties kopīgā pieredzē un priekā.

Festivālam nepastāv valodas barjeras un tas ir bezmaksas.

Šī gada pasākumu programmā plānota ietilpīgāka, iekļaujot darbnīcas senioriem, cilvēkiem ar invaliditāti, Cēsu Audzināšanas iestādes nepilngadīgajiem audzēkņiem (CAIN), kā arī zīdaiņiem un bērniem. Festivālā iekļauti daudzveidīgi laikmetīgā cirka un ielu mākslas notikumi dienas un vakara programmā, piesaistot astoņas profesionālas apvienības no Latvijas, Lietuvas, Argentīnas un Itālijas.

Programma un plašāka informācija ŠEIT.

Atbalsta Cēsu novada pašvaldībai, Valsts Kultūrkapitāla fonds un Vidzemes plānošanas reģions.

Pasākuma laikā var tikt filmēts un fotografēts. Video un foto materiāli var tikt izmantoti pasākuma organizatora publicitātes materiālos.

Publicitātes foto: Liene Leo Photography.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Auniņa, e-pasts: telpamala@gmail.com

Datums: 2024. gada 29. jūlijs