Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Noslēdzies pirmais 2023.gada Cēsu novada kultūras projektu konkurs

Noslēdzies pirmais 2023.gada Cēsu novada kultūras projektu konkurs

Noslēdzies pirmais 2023.gada Cēsu novada kultūras projektu konkurss, kas tika izsludināts visā Cēsu novada teritorijā. Konkursā tika saņemti 49 projektu pieteikumi, no kuriem atbalstīts 21 projekts.

Pēc Cēsu novada kultūras projektu vērtēšanas komisijas izvērtējuma augstāko punktu skaitu un finansējumu saņēmuši šādi projekti: SKATĪT ŠEIT

2023.gada pirmā Cēsu novada kultūras projektu konkursa prioritātes bija projektu idejas, kas veicina sabiedrības līdzdalību kultūras aktivitātēs un vietējo kopienu sadarbību. Konkursā tika iesniegti 49 pieteikumi, kas pārstāvēja visa Cēsu novada teritoriju. Tā kā iesniegtās projektu idejas bija ļoti vērtīgas un interesantas, konkursa vērtēšanas komisija lēma šajā konkursā sadalīt lielāku līdzfinansējuma summu. Atbalstīto projektu rezultātā tiks rīkoti dažādu žanru un formātu festivāli, notiks koncerti, tiks veidotas mākslas izstādes, pētītas un izceltas vietējo kopienu vērtības.

Cēsu novada kultūras projektu konkurss tiek rīkots ik gadu kopš 2008.gada. Tā laikā pašvaldība finansiāli atbalstījusi dažādas radošās iniciatīvas, ko īstenojušas gan kultūras nevalstiskās organizācijas, gan aktīvi Cēsu novada iedzīvotāji, bagātinot un dažādojot kultūras piedāvājumu. Šī gada otrais Cēsu novada kultūras projektu konkurss tiks izludināts 2023.gada jūnija beigās.

Datums: 2023. gada 6. aprīlis