Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Notiks Cēsu pavasara restorānu nedēļa

Notiks Cēsu pavasara restorānu nedēļa

Marta izskaņā, no 28.marta līdz 5.aprīlim, Cēsīs jau trešo gadu notiks Cēsu restorānu nedēļa. Šogad tā būs pirmā - Pavasara restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs lieliska iespēja baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām. Gardēžus aicinās septiņi Cēsīs un apkārtnē iemīļoti restorāni.

Restorānos viesi varēs baudīt trīs kārtu maltīti. Katrā no restorāniem būs pieejams viens īpašais piedāvājums 20 EUR vai 25 EUR vērtībā. Ēdienkartes atšķirsies no uzņēmumu ikdienā piedāvātā ēdienu klāsta, sniedzot neatkārtojamu garšu baudījumu.  

Restorānu nedēļā šogad piedalās divi jauni dalībnieki. Savu īpašo ēdienkarti piedāvās viesnīcas “Kārļamuiža” restorāns un restorāns “Lauku Radu Restto” Priekuļos.

Atšķirībā no pagājušā gada akcija norisināsies divas nedēļas nogales. Tā sāksies sestdien,28. martā un turpināsies līdz svētdienai 5. aprīlim. Cēsu iedzīvotāji un pilsētas viesi īpašos piedāvājumus varēs baudīt ilgāk un izvēlēties sev tīkamāko dienu maltītes ieturēšanai.

Aicinām sekot Cēsu tūrisma informācijas centra aktivitātēm, lai uzzinātu papildu informāciju par gaidāmo akciju. Tā tiks publicēta tuvākajās nedēļās Cēsu tūrisma mājaslapā www.turisms.cesis.lv un sociālajos tīklos – Facebook "Tūrisms Cēsīs" un Twitter @VisitCesis!

Cēsu restorānu nedēļa pirmo reizi tika organizēta 2018.gada pavasarī. Katru gadu tā notiek divas reizes gadā – pavasarī un rudenī. Šogad Rudens restorānu nedēļa plānota no 7.novembra līdz 15.novembrim.

Datums: 2020. gada 24. februāris