Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Par Cēsu novada pašvaldības iestādes "Kultūras pārvalde" vadītāju apstiprināta Zane Neimane

Par Cēsu novada pašvaldības iestādes "Kultūras pārvalde" vadītāju apstiprināta Zane Neimane

Lai organizētu Cēsu novada pašvaldības iestādes "Kultūras pārvalde" darbību, Cēsu novada domes sēdē, 17.augustā, par iestādes vadītāju apstiprināta Zane Neimane.

"No sirds pateicos par atbalstu, uzticot man vadīt Cēsu novada Kultūras pārvaldi. Uzticētos pienākumus pildīšu ar visaugstāko atbildības sajūtu. Šobrīd būtiski ir turpināt stabilu kultūras nozares attīstību, lai kopā īstenotu ne tikai programmu Cēsis – Latvijas Kultūras galvaspilsēta 2025.gadā, kas kultūras nozari stiprinās visā novadā, bet arī veicināt darbinieku profesionālo izaugsmi, veidot vienotu izpratni par kultūras procesu nozīmīgumu novada attīstībā un tiekties uz izcilību kultūras nozarē," pauž Z.Neimane.

Zane Neimane ieguvusi Humanitāro zinātņu bakalauru Mākslās "Starptautiskie kultūras sakari Latvija-Francija", kā arī Humanitāro zinātņu maģistra grādu Mākslās "Kultūras menedžments un radošās industrijas".

Līdz šim Zane pildījusi Cesu novada pašvaldības Kultūras pārvaldes vadītāja vietnieces pienākumus, organizējot Cēsu pilsētas svētkus, koordinējot Cēsu novada pašvaldības delegāciju XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkos un piedaloties daudzos citos nozīmīgos kultūras projektos.

Datums: 2023. gada 17. augusts