Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Piesakies un kļūsti par LAMPAS brīvprātīgo

Piesakies un kļūsti par LAMPAS brīvprātīgo

Cēsīs no 9.jūnija līdz 10.jūnijam jau devīto reizi uzmirdzēs Sarunu festivāls LAMPA, aicinot piedzīvot divas dzīvesprieka pilnas dienas, asinot prātu, paplašinot redzesloku un izaicinot savus priekšstatus par Latvijai, Eiropai un pasaulei būtiskiem jautājumiem. Arī šogad ikvienam interesentam ir iespēja kļūt par Sarunu festivāla LAMPA brīvprātīgo un pievienoties rīkotāju komandai. Būt vienam no 100 cilvēku brīvprātīgo komandas ir krāšņa pieredze, ko vērts piedzīvot.

LAMPAS brīvprātīgajam būs iespēja iepazīties ar jauniem un interesantiem cilvēkiem, pieredzēt festivāla norises aizkulises un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, apvienojot brīvprātību ar festivāla pasākumu apmeklēšanu. Festivāla organizatori raudzīsies, lai pienākumi tiktu piemeklēti atbilstoši brīvprātīgā interesēm. Pienākumi ir visdažādākie – skatuves iekārtošana, palīdzība ar festivāla koordinēšanu, sociālo tīklu satura attīstība, apmeklētāju uzskaite, darbs informācijas punktā, pasākumu norises uzraudzība, apmeklētāju viedokļu apkopošana u. c.

Brīvprātīgajam jābūt vismaz 16 gadu vecam, atvērtam jaunām zināšanām un pieredzei, kā arī gatavam veltīt 20–30 stundu brīvprātīgajam darbam 9.un 10.jūnijā Cēsīs. Lai sagatavotos festivāla norisei, 22.maijā plkst.17.00–19.00 jāapmeklē mācības un iedvesmas darbnīca par festivāla organizēšanas knifiem, kas notiks gan klātienē Rīgā, gan tiešsaistē platformā Zoom. 8.jūnijā Cēsīs plkst.16.00–22.00 festivāla organizētāji rīkos Instruktāžas/Iepazīšanās pasākumu, savukārt 11.jūnijā Cēsīs plkst.10.00–12.30 notiks brīvprātīgā darba izvērtēšana.

Festivāla organizatori būs klātesoši un atbalstīs brīvprātīgos visdažādākajos jautājumos, nodrošinās ar pienākumu izpildei nepieciešamajiem resursiem, piedāvās informatīvas un izglītojošas mācības, kas palīdzēs sagatavoties kā festivālam, tā arī brīvprātīgā personības izaugsmei. Festivāla laikā brīvprātīgajiem tiks nodrošinātas arī naktsmītnes, transporta organizēšana (Rīga–Cēsis–Rīga) un ēdināšana, bet festivāla beigās tiks rīkots pateicības pasākums brīvprātīgajiem par vērtīgo ieguldīto darbu LAMPAS tapšanā.

Pieteikties var līdz 30. aprīlim, aizpildot anketu festivāla mājaslapā: www.festivalslampa.lv

Ja rodas kādi papildu jautājumi, aicinām rakstīt uz e-pastu brivpratigais@festivalslampa.lv vai pievienoties tiešsaistes informatīvam vebināram par brīvprātību Sarunu festivālā LAMPA Facebook platformā 18.aprīlī plkst.18.00–19.30.

Sarunu festivāla LAMPA brīvprātīgo programmas patrons ir ilggadējais festivāla atbalstītājs AS “Latvijas Finieris”.

Par Sarunu festivālu LAMPA

Sarunu festivāls LAMPA ir vieta brīvai un cieņpilnai domu apmaiņai, vērtīgām sarunām, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt, un visiem, kas gatavi uzklausīt. Galvenais festivāla mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā.

Festivāla komandu veido Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank Latvija, Cēsu novada pašvaldība, komunikācijas vadības aģentūra “Deep White”, reklāmas aģentūra “Armadillo” un British Council pārstāvniecība Latvijā.

Festivāla norisi arī atbalsta Aktīvo iedzīvotāju fonds, Eiropas Parlamenta birojs Latvijā, Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs Latvijā, uzņēmumi Latvijas Finieris, LMT, Enefit, Enefit Green, Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic, SCHWENK Latvija, Omniva, Neste Latvija, European Energy Latvia, Sadales tīkls, Balcia Insurance SE, kā arī Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Papildu informācija:

Ginta Avena
Sarunu festivāla LAMPA projektu vadītāja
Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS
Tālr.: 26842362 E-pasts: ginta.avena@fondsdots.lv

www.festivalslampa.lv

Datums: 2023. gada 4. aprīlis