Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Valsts svētku pasākumi Cēsīs

Valsts svētku pasākumi Cēsīs

Latvijas Republikas proklamēšanas 104.gadadienas svētku pasākumi Cēsīs sāksies jau ceturtdien, 17.novembrī. plkst.15.00 ar Cēsu Vēstures un mākslas muzeja izstādes atklāšanu “Ceļā uz muzeja simtgadi: arhitekts, etnogrāfs Ksavers Andermanis”, kas būs skatāma līdz 2023.gada 28.februārim.

Piektdien, 18. novembrī, plkst.11.00 notiks svinīgā ziedu nolikšana pie Uzvaras pieminekļa Vienības laukumā. Savukārt plkst.17.00 koncertzālē “Cēsis” cēsnieki un pilsētas viesi mīļi aicināti uz svētku deju koncertuzvedumu “No saknēm gaismā”. Plkst.14.00, notiks ģenerālmēģinājums ar skatītājiem. Satiksmes ierobežojumu karte ŠEIT.

Deju koncertuzvedums “No saknēm gaismā” stāstīs par latviešu tautas tradīcijām gadskārtu ritumā. To veido horeogrāfs Andis Kozaks un režisore Gunita Bārda, gaismu partitūru veido gaismu mākslinieks Uģis Sirmais.

Ieeja koncertā ir bez maksas, iepriekš izņemot ieejas kartes “Biļešu paradīzes” vai koncertzāles “Cēsis” kasē. Ieejas kartes pieejamas, sākot no 1.novembra. Vienai personai būs iespējams izņemt ne vairāk kā piecas ieejas kartes. Pasākumu organizē Cēsu Kultūras centrs.

Datums: 2022. gada 16. novembris