Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Ziemassvētku noskaņas Cēsīs

Ziemassvētku noskaņas Cēsīs

Ziemassvētku gaidīšanas laiks vienmēr ir īpašs, tāpēc šogad aicinām meklēt svētku sajūtu Cēsu vecpilsētas šaurajās, bet gaišajās ieliņās. Pirmo gadu īpašu svētku rotu ir ieguvis Maija parks.

Nedēļas nogalēs (no 10.12. līdz 24.12.) piektdienu un sestdienu vakaros Sv. Jāņa baznīca iemirdzēsies un ieskanēsies Adventa laika noskaņās ar īpaši šim laikam radītu audiovizuālu performanci. Savukārt Adventes svētdienu vakaros ap pl. 19 baznīcas tornī ieskanēsies Torņa mūzika, kas būs dzirdama Cēsu vecpilsētā. Pie baznīcas ir arī apskatāma Kristus bērniņa piedzimšanas aina Betlēmē, ko izveidojusi Cēsu Sv.Jāņa lauku draudze.

19. decembrī pilsētas iedzīvotājiem svētku sajūtu radīs Ziemassvētku vecīša viesošanās Cēsīs un Kultūras centra kolektīvu pārsteiguma sveicieni. Gaidītais viesis būs sastopams Rožu laukumā, Vienības laukumā un daudzdzīvokļu māju pagalmos Saules, L.Paegles, Valmieras, Lenču, Viestura, E.Dārziņa, Zirņu ielu rajonos.

Īpašu Ziemassvētku dāvanu iepirkšanās maršrutus izveidojis Cēsu Tūrisma informācijas centrs. Viens no tiem aicina doties dāvanu meklējumos Cēsīs, bet otrs – iepazīt Cēsu novadu un sagādāt dāvanas pie novada amatniekiem un mājražotājiem. Dodoties pastaigā pa Cēsu vecpilsētu līdz 19.decembrim, Rīgas ielas sākumā un Rožu laukumā varēsi sastapt Cēsu un novada amatniekus un mājražotājus, kuri arī būs sarūpējuši skaistas un mīļas svētku dāvanas.

Lejuplādē Ziemassvētku dāvanu iepirkšanās maršrutu Cēsīs.

Lejuplādē Ziemassvētku dāvanu iepirkšanās maršrutu Cēsu novadā.

Datums: 2021. gada 8. decembris