Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Cēsu novada pašvaldības skatuve sarunu festivālā LAMPA

Cēsu novada pašvaldības skatuve sarunu festivālā LAMPA

Jau šajā nedēļas nogalē, 5.jūlijā un 6.jūlijā, desmito reizi Cēsīs izskanēs Sarunu festivāls LAMPA. Tās būs īpašas svinības divu dienu garumā 62 norises vietās ar vairāk nekā 340 pasākumiem, kurus piedāvā 245 rīkotāji. Arī šogad Cēsu novada pašvaldībai būs sava skatuve  – “Cēsu skatuve”. Tā atradīsies Cēsu pils parkā pie estrādes.

Uz Cēsu skatuves diskusijas notiks abas festivāla dienas, pulcējot vairāk nekā 35 dažādu jomu speciālistus un ekspertus, lai diskutētu par kultūru, izglītību, kosmosa industriju, digitālajām prasmēm, aprites būvniecību, nākotnes tendencēm, kā arī to, vai mazpilsētas ir stilīgas.

Visas diskusijas būs iespējams vērot klātienē, tiešraidē www.festivalslampa.lv, kā arī Cēsu novada pašvaldības mājas lapā un sociālo tīklu kontos. 

Cēsu skatuves programma un diskusiju apraksti skatāmi ŠEIT.

Pilna informācija par festivālu skatāma ŠEIT.

Par Sarunu festivālu LAMPA

Sarunu festivāls LAMPA ir vide un impulss nemitīgai sevis pilnveidošanai mūžīgi mainīgajā pasaulē. Festivāla saturs neatstāj vienaldzīgu – tās ir divas dzīvesprieka pilnas dienas, kurās asināt prātu, paplašināt redzesloku un izaicināt savus priekšstatus. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt. Visiem, kas vēlas uzzināt un sarunāties par Latvijai, Eiropai un pasaulei būtiskiem jautājumiem.

 

Datums: 2024. gada 3. jūlijs