Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Piesaki paziņu, draugu vai kaimiņu "Labo darbu krātuvītei"!

Piesaki paziņu, draugu vai kaimiņu "Labo darbu krātuvītei"!

Lai kopīgi pateiktu paldies par īstenotajām iniciatīvām ārpus darba pienākumiem, Vaives pagasta tradīcijas “Labo darbu krātuvīte” norises laikā, aicinām pagasta iedzīvotājus pieteikt pretendentus šādās nominācijās:

  • kopienas attīstība un stiprināšana;
  • brīvprātīgais darbs sabiedrības labā;
  • kultūrvides attīstība;
  • sabiedrība un atbalsts;
  • Vaives pagasta atpazīstamības veicināšana.

Pieteikumus lūgums iesniegt līdz 15.oktobrim Cēsu novada Valsts un pašvaldības vienotajos klientu apkalpošanas centros vai nosūtīt elektroniski uz e-pastu: dome@cesunovads.lv, norādot pretendenta vārdu uzvārdu vai juridiskās personas nosaukumu un kontakttālruni. Kā arī pievienot īsu aprakstu par pretendenta paveikto darbu Vaives pagasta kopienas labā.

“Labo darbu krātuvīte” ir tradīcija Vaives pagastā, kura norisinās kopš 1998.gada, ar mērķi stiprināt Vaives pagastā strādājošo, dzīvojošo personu piederību kopienai, veicināt savstarpējo lojalitāti, rosināt sociālo aktivitāti pagastam nozīmīgās sabiedriskajās un sociālajās jomās. Tradīcijas gaitā, Latvijas valsts proklamēšanas gadadienas pasākumā “Labo darbu krātuvīte”, laureāti tiek godināti, pasniedzot atzinības rakstu, kā arī goda grāmatā tiek veikts ieraksts par ieguldīto darbu kopienas labā.

Ja esi ievērojis nozīmīgu veikumu sabiedrības labā, kopienas stiprināšanā, Vaives pagasta attīstībā, izaugsmē, atpazīstamībā, kas paveikts ārpus tiešajiem darba pienākumiem vai vairāk, nekā prasa pienākums, dari zināmu, lai kopīgi varam labā darītājam pateikt paldies!

Konkursa nolikums

Datums: 2024. gada 16. septembris