Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Uzņēmējiem pasniegtas pirmās "Radīts Cēsu novadā" preču zīmes lietošanas tiesības

Uzņēmējiem pasniegtas pirmās "Radīts Cēsu novadā" preču zīmes lietošanas tiesības

Otrdien, 19.decembrī, uzņēmējiem pasniegtas pirmās "Radīts Cēsu novadā" preču zīmes lietošanas tiesības. Preču zīmes mērķis ir vairot Cēsu novada uzņēmēju konkurētspēju, rosinot patērētāju izdarīt izvēli par labu Cēsu novadā ražotajiem produktiem un piedāvātajiem pakalpojumiem. Tās saņēma pieci Cēsu novada uzņēmumi:

  • SIA "Vinetas un Allas Kārumlāde";
  • Z/S "Indrāni";
  • biedrība "Cēsu Teātris";
  • biedrība "Zelta krogs";
  • kinoloģe Liene Zariņa "Inteliģents suns katrā ģimenē".

Zīmola "Radīts Cēsu novadā" stāsta centrā ir Cēsu novadnieki. Tas izceļ novada cilvēkus un viņu paveikto, garantē kvalitāti un lepni pauž uzņēmuma, produkta vai pakalpojuma izcelsmi. Bez Cēsu novada nebūtu šo produktu, un bez šiem produktiem nebūtu Cēsu novads! Uzņēmēju stāsti saplūst vienotā zīmolā un vienotā kvalitātes apsolījumā - Radīts Cēsu novadā!

Pieteikties preču zīmes "Radīts Cēsu novadā" lietošanai var saimnieciskās darbības veicējs, kuram vismaz viena ar produktu vai pakalpojumu saistītā ražošanas vai sniegšanas vieta atrodas Cēsu novada administratīvajā teritorijā. Tāpat preču zīmes lietošanas apliecinājuma izsniegšanā tiek izvērtēts, vai saimnieciskās darbības veicējs nodrošinājis, lai produkts vai sniegtais pakalpojums atbilst normatīvo aktu prasībām par produktu vai pakalpojumu kvalitāti vai drošību, un saņemtas speciālās atļaujas (licences), ja tādas ir nepieciešamas saskaņā ar normatīvajiem aktiem.

Saimnieciskās darbības veicējam ir tiesības preču zīmi izvietot uz sava produkta, tā iepakojuma, etiķetes, uzlīmes vai pie produkta birkas, kā arī savos mārketinga un reklāmas materiālos, tai skaitā veidlapās, pasākumu vizuālajā noformējumā, vizītkartēs, spiedogos, u.c. atbilstoši preču zīmju dizainam, tādējādi pircējam vai pakalpojuma saņēmējam ļaujot atpazīt novada ražojumus vai sniegtos pakalpojumus.

Preču zīme ir Cēsu novadā radīto produktu un pakalpojumu apvienojošais vizuālais elements. Preču zīme veidota no diviem elementiem: stilizēta burta "C", kas atgādina magnēta formu, un uzraksta "Radīts Cēsu novadā".

Vairāk par preču zīmi un atļaujas saņemšanu lasi ŠEIT.

Datums: 2023. gada 20. decembris