Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

Šķiro bez maksas pie privātmājas namdurvīm!

Šķiro bez maksas pie privātmājas namdurvīm!

SIA “ZAAO” (ZAAO) turpinot attīstīt modernu, iedzīvotājiem ērtu atkritumu apsaimniekošanas sistēmu, tai skaitā pilnveidojot šķirošanas pakalpojumu pieejamību, paplašina teritoriju, kurā pieejams individuāli dalīti vāktu atkritumu apsaimniekošanas bezmaksas pakalpojums privātmājām. Šķirot pie privātmājas namdurvīm Cēsu novadā iespējams Cēsu pilsētas teritorijā dzīvojošajiem, kā arī privātmāju saimniekiem Dukuru, Jāņmuižas, Līgatnes, Līgatnes pagasta, Priekuļu, Straupes ciema un Līgatnes pilsētas centru administratīvajās teritorijās.

Šobrīd Cēsu novadā pakalpojumu jau izmanto 520 klienti.

Pakalpojumā ietverto vieglā iepakojuma un stikla iepakojuma konteineru apkalpošana ir bez maksas. Klientu pieredze rāda, ka izmantojot minēto pakalpojumu, mājsaimniecība ietaupa aptuveni 40% no summas, ko maksā par nešķirotu atkritumu apsaimniekošanu pirms iesaistīšanās atkritumu šķirošanā.

Konkrētā pakalpojuma konteineri ir 240 l ietilpības. Konteiners vieglajam iepakojumam ir ar dzeltenu vāku, tajā drīkst ievietot papīru, kartonu, PET dzērienu pudeles, polietilēna plēves (LDPE), pārtikas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas plastmasas iepakojuma (HDPE) kastes, kannas, pudeles, spaiņus, kā arī metāla iepakojumu un priekšmetus. Stikla pudeļu un burku nodošanai tiek uzstādīti konteineri ar melnu vāku.

Lai pieteiktos pakalpojumam, iedzīvotājam ir jābūt ZAAO klientam, kuram ir noslēgts līgums par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu ar konteineru. Pieteikt līguma noslēgšanu par individuāli dalīti vākto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu var zvanot pa tālr. 64281250, 26515556 vai rakstot uz e-pastu zaao@zaao.lv. Līguma noslēgšana tiek organizēta ar pasta starpniecību vai izmantojot elektronisko parakstu.

Datums: 2022. gada 2. februāris